Мотор: 3 цилиндри, дизел,

Зафатнина: 1120 ЦЦМ

Јачина: 22 КС

Менувач: синхронизиран со 8+8 брзини, со реверзер

Погон: 4х4

Управувач: хидрауличен

Хидраулика: Подигање, спуштање

Капацитет на подигање: 432 кгр

Два пара хидраулични излези

Заштитен ролл бар