Работна ширина: 1,4м: 1,6м: 1,8м; 2,0м

Пренос страничен со запчаници

Робусен редуктор

6 ножа по ред

Материјал од кој се изработени ножевите, челик со бор

Тежина од 280 кгр

Производител: FIELDKING 

Земја на потекло: Индија