ДИМЕНЗИИ НА СВРДЕЛОТ: Ф300, Ф450 mm

РАБОТНА ДЛАБИНА: 800 мм

ВКЛУЧЕН КАРДАН СО СЕКОЈА ДУПЧАЛКА