INFACO ELECTROCOUP F 3015/40MM – F3015MEDIUM45 MM

Тежина: 790 гр

Отвор на ножицата за режење:40 / 45 мм

Подесување за полуотворање на ножицата

Тежина на батерија: 810 гр

Просечно време траење на батерија: 9 часа

Време на целосно полнење на батеријата: 1час и 30 минути

Функција за состојба на мирување на батеријата

Гаранција 2+1 години