Мотор 3 цилиндри, дизел, SIMPSON S327, ЕУРО 3

Јачина 45 КС

Зафатнина 2700 ЦЦМ

Менувач синхронизиран, 8+2 брзини

Погон 4ВД

Тегови напред 100 кгр

Управувач Хидрауличен

Капацитет на подигање 1500 кгр

Производител САМЕ ДЕУТЗ ФАХР Индија