Ротационите фрези од брендот “AGROVISION” се одликуваат со голема цврстина, висок квалитет на изработка, страничен пренос на запчаници, 6 ножа по ред. 

Достапни се следните ширини:

145,165,185,205,225 см,

245см со редуктор со две брзини

Сите модели доаѓаат со карданско вратило со ламела