РАБОТЕН ЗАФАТ 135/165 СМ

БРОЈ НА НОЖЕВИ 8 / 6

ТЕЖИНА 275/300 КГР

ЗАШТИТЕН ПОКЛОПЕЦ

КАРДАНСКО ВРАТИЛО