Тип на мотор: Дизел, КM 178

Зафатнина:294 см3

Јачина: 5,5 КС

Број на брзини: 2+2

Ширина на фреза: 65 см

Опционално: приклучок за плуг, плуг со железни тркала, браздач, компировадачка, косачка