Тип на мотор: Дизел, КД 188

Зафатнина: 524 см3

Јачина: 12 КС

Број на брзини: 4+2 со редуктор

Ширина на фреза: 80 см

Опционално: приклучок за плуг, плуг обртен, браздач, компировадачка, компиросадачка, косачка, карданска приколка