Тип на мотор: Дизел, КД 178

Зафатнина: 294 см3

Јачина: 7 КС

Број на брзини: 3+1

Ширина на фреза: 70 см

Опционално: приклучок за плуг, плуг , браздач, компировадачка, компиросадачка, косачка