Тип на мотор: Дизел, КД 178,

Стартување Мануелно / Електро

Зафатнина: 294 см3

Јачина: 7 КС

Број на брзини: 3+2

Ширина на фреза: 68 см

Опционално: приклучок за плуг, плуг обртен, браздач, компировадачка, компиросадачка, косачка, приколка