Мотор: дизел, 4 цилиндри, турбо интеркулер

Јачина: 75 КВ

Менувач: хидростатски

Работна ширина на хедер: 2250мм

Волумен на бункер за зрно: 2м3

Сецкалка за слама

Производител: ДОНГ ФЕНГ, Кина