Тежина 0,910 кгр

Дијаметар на режење 32 мм

Батерија Li-On plug in

Волтажа 14,4V

Капацитет на батерија 2,5Ah

Автономија 2/3 часа на батерија

Време на полнење на батерија 1,5/2часа