COBRA PRO

Телжина 840 гр

Дијаметар на режење 40мм

Батерија Li-ion

Волтажа 50.4V

Капацитет на батерија 3,5Ah

Јачина 176,4 W/h

Автономија на режење 8-9 часа

Време на полнење на батерија 2 часа

Тежина на батерија 1,2 кгр