Тежина 0,810 кгр

Дијаметар на режење 36 мм

Батерија Li-Ion

Волтажа 44V

Капацитет на батерија 4,4Ah

Автономија 8 часа

Време на полнење на батерија 4,5 часа

Тежина на батерија 1,5кгр